eieren
slide1
eieren
slide1

Hardeman Egg Group neemt Adriaan Goede B.V. over.


Meer info

Het bedrijf Adriaan Goede BV kent een lange historie en behoort tot één van de oudste eiproducten bedrijven ter wereld. Adriaan Goede BV is opgericht in het jaar 1895 door de heer Adriaan Goede.
De heer Adriaan Goede ging met de mand aan de arm langs de boerderijen en kocht eieren op en verkocht ze door aan bakkerijen in de grote stad Amsterdam. De mand met eieren werd “paard en wagen” en “paard en wagen” werd al gauw een vrachtwagen en zo groeide het bedrijf snel uit tot een gerenommeerd im- en exportbedrijf van eieren.

In de loop der jaren werd de vraag naar eiproducten groter en groter. Het breken van eieren en het aanleveren van gepasteuriseerd vloeibaar eiproduct werd een steeds meer gevraagd product.
Onder leiding van de tweede generatie de heer Dirk B. Goede Sr. breidde het aantal afnemers zich snel uit. Sinds de heer Aart D. Goede in 1957 bij het familiebedrijf in dienst trad, heeft het bedrijf zich onder zijn leiding verder ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van het ei tot eipoeder producten. In 1964 werd de eerste poeder geproduceerd, terwijl het vloeibaar eiproduct al sinds 1948 tot ons assortiment behoort.

Inmiddels is de vierde generatie aangetreden, de heer Dirk B. Goede jr. Vanaf het jaar 2001 heeft hij het bedrijf van zijn vader overgenomen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een efficiënt en kwalitatief hoogstaand eiproducten bedrijf, met een groot marktaandeel in landen zoals bijvoorbeeld Duitsland en Japan.

Dit alles is gebaseerd op de lijfspreuk van de derde generatie, de heer Aart D. Goede, namelijk:

“Geen kwaliteit, geen toekomst!!”